Over ons

Wij wonen met ons gezin in Utrecht samen met Fossey onze weimaraner in de stad

Ons avontuur start met onze Famous Fossey of the Grey Noble. Fossey groeit op in Utrecht, waar actief met haar getraind wordt in de gehoorzaamheid, show en jacht. Fossey is een echte gezinshond. Met haar lieve, stabiele karakter is zij een fantastische weimaraner waar we onze lijn mee gaan opzetten onder onze kennelnaam: of the Dutch Grey.

In 2024 hopen we ons nestje te krijgen met Fossey.

Tot ziens!

Wouter & Marije

De start van kennel Dutch Grey

Dutch Grey staat voor ‘Nederlands Grijs’. Wij staan voor een sociaal en open karakter, gezond en een gehoorzame jachthond uit Engelse lijnen.

Lang geleden bij toeval is Marije in contact met de weimaraner gekomen.  Marije haar eerste weimaraner kwam in huis toen ze zelf 12 jaar oud was uit de Engelse lijn van de Grey of Noble en Three Turnips.  Met haar eerste weimanarer heeft ze veel behendigheidswedstrijden gelopen.

De liefde voor dit prachtige ras is zo ontstaan. De weimaraner een veelzijdige, prachtige hond, die behoefte heeft aan uitdagingen. 

Heel af en toe willen wij een nestje gaan fokken. Gezondheid , een stabiel karakter, staat naast schoonheid voorop bij ons.